Over Thomas van Els

Toen ik in 1999 in Japan woonde kwam ik in contact met shiatsu-therapie. Dat maakte zo’n diepe indruk op me dat ik er altijd een affiniteit mee heb gehouden. Na een internationale commerciële carrière ben ik in 2010 de vierjarige HBO Zen Shiatsu Opleiding voor therapeut in Amsterdam gaan volgen. Zowel in 2015 als in 2017 heb ik een delegatie van de zen shiatsu Opleiding begeleid in een studiereis naar Japan. Tijdens die reizen heb ik een directe en intensieve band met de beste Japanse docenten kunnen opbouwen, waar ik nog elke dag uit put.

Na mijn afstuderen aan de zen shiatsu Opleiding ben ik mijn praktijk voor Shiatsu-therapie begonnen. Naast Shiatsu heb ik vele aanvullende behandel methoden bestudeerd. Jaarlijks volg ik diverse Shiatsu bijscholingen.

thomas van els shiatsu massage

Registratie

Ik ben lid van de Shiatsu Vereniging Nederland (# 2017004) en sta ingeschreven bij het HBO Register Beroeps-beoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)(#171124R). Leden van deze beroepsverenigingen zijn adequaat opgeleide shiatsu-therapeuten op HBO-niveau. De beroepsverenigingen zien toe op het zorgvuldig uitoefenen van de behandelingen.Leden van de SVN en de RBCZ zijn onderworpen aan het tuchtrecht van de stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).  Ik handel volgens de richtlijnen van de WKKGZ en de Meldcode huiselijk geweld en (kinder)mishandeling.

Daarnaast ben ik ingeschreven in het AGB-register dat de gegevens bijhoudt van alle erkende zorgverleners in Nederland. (Zorgverlener nummer: 90104453 , Praktijkcode: 90063749)

 

Maak afspraak

Shiatsu vereniging Nederland
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg