Tarieven:

Reguliere Shiatsu behandeling
- 60 minuten € 79

Cadeaubon
- 60 minuten € 79

Tinnitus Shiatsu behandeling
- 60 minuten € 79

Deze behandeling is gericht op het verminderen van de tinnitus klachten door ontspanning te realiseren in en rondom het oor en nek gebied. Tevens ligt de focus op het verbeteren van het slaap patroon om vermoeidheids / stress-klachten te verminderen.

Betalingen

De eerste behandeling moet altijd direct worden afgerekend. Betalingen zijn mogelijk per pin of contant, overboekingen uiterlijk binnen vijf werkdagen. Een rittenkaart dient uiterlijk vóór de tweede sessie in zijn geheel te zijn betaald en is drie maanden geldig.
Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 24 uur van te voren.
Let op: afspraken op maandag dienen uiterlijk op vrijdag afgezegd te worden. Afspraken die niet op tijd zijn afgezegd of waarvoor men niet op tijd aanwezig is, worden in rekening gebracht tegen het volledige tarief.

Vergoeding zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden Shiatsu behandelingen door een erkend therapeut en vallen binnen een aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen). Raadpleeg de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Belastingdienst

U kunt de nota zelf indienen bij uw verzekeraar. Rekeningen kunnen eventueel als niet vergoede medische kosten worden opgevoerd bij belastingaangifte. Klik hier voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

Zakelijke klanten

Bedrijven kunnen een offerte op maat ontvangen. Een deel van deze kosten is aftrekbaar. Ondernemers voeren de rekeningen van de behandelingen Zen Shiatsu soms op als kosten voor ARBO-zorg.

Maak afspraak